OVER-LEVEN en ZIEK-ZIJN

Dinsdag 12 november 2019

De laatste columns (1)

De stichting Leven rond de dood bestaat momenteel 28 jaar. Sinds de start heeft de stichting geprobeerd naamsbekendheid te krijgen door voortdurend mensen op onze stichting te wijzen. De beste manier omdat te kunnen was de ruimte die we kregen destijds in ’t Blédje. ’t Blédje was het weekblad binnen Helden. De columns kwamen jarenlang van de hand van Stef Kessels.

Wekelijks schreef Stef prikkelende columns over actuele thema’s die speelden in de zorg, zeker in de zorg waar de stichting zich op richten: de zorg rondom het levenseinde, rond leven en dood.

Velen kenden door deze mateloze inzet van Stef, want ga er maar eens aan staan: elke week weer opnieuw een column schrijven, de stichting Leven rond de dood.

Mensen kenden deze columns en daarmee de stichting. Tot en met het 20 jarig bestaan van de stichting, dus 20 jaar lang heeft Stef dat volgehouden.

Veel dank daarvoor en hulde aan Stef. Mede door zijn inzet kreeg de stichting haar naamsbekendheid.

Na het vertrek van Stef binnen onze stichting brak er een andere periode aan waarin anderen het stokje van Stef overnamen. Over die periode zal de volgende column gaan.

 

Door Hub van den Bosch